Personvern for Bedrifty Chrome-utvidelsen
Sist oppdatert: 16. september 2026
Når du bruker «Lagre i Bedrifty» fra nettleseren, kan utvidelsen sende følgende til din Bedrifty-konto (kun når du er innlogget og bekrefter handlingen):
Data lagres i ditt CRM-workspace på samme vilkår som annen CRM-data (se personvernerklæringen). Kilde-URL kan lagres i bedriftens notatfelt. Du kan slette eller redigere oppføringene i Bedrifty når som helst. Vi beholder data så lenge kontoen din er aktiv, med mindre du ber om sletting i tråd med personvernreglene.